Συμμετοχές

Ο «Ασκληπιός» από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα ανέπτυξε πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα. Κάθε χρόνο στα Τρίκαλα διοργανώνει:
Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Αποτελεί ορόσημο για την πόλη των Τρικάλων. Συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα από την πόλη και τον Ν. Τρικάλων, από άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά και από χώρες του εξωτερικού.
Ετήσια Λαογραφική Εκδήλωση ανήμερα των Θεοφανείων. Παρουσιάζεται ενώπιω του κοινού όλο το δυναμικό του «Ασκληπιού», παρουσιάζοντας χορούς, τραγούδια και έθιμα από όλη την Ελλάδα. Συμμετέχουν επίσης επιφανείς Έλληνες μουσικοί και οργανοπαίκτες.
Απο την ίδρυσή του , λαμβάνει  μέρος σε πάρα πολλά διεθνή φεστιβάλ χορευτικών εντός και εκτός της Ελλάδας,σε εκδηλώσεις σε όλες σχεδόν τις πόλεις του ηπειρωτικού και του νησιωτικού χώρου της χώρας μας.Συνεργάζεται με τους πολιτιστικούς φορείς του νομού μας, της χώρας μας ,αλλά και του Απόδημου Ελληνισμού.Σε τηλεοπτικές εκπομπές (ΕΤ1, ΝΕΤ, ALTER, ANT1, Tv10, ASTRA TV,TRT, ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV) και ιδιαίτερα στις εκπομπές, «Μουσική Παράδοση» της ΕΤ1 με τον Παναγιώτη Μυλωνά και «Στην υγειά μας» της ΝΕΤ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο,προβάλοντας τόσο τον όμιλο όσο και την πόλη πανελλήνια, αλλά και στον απόδημο ελληνισμό.

Δείτε τα παρακάτω:

Φεστιβάλ

Εκδηλώσεις

Τηλεοπτικές Συμμετοχές

  • Facebook
  • Facebook2
  • YouTube