Ο Ασκληπιός στον ALPHA το Σάββατο 9/11 (Video)


 

asklipios-papadopoulos 

Το Χορευτικό του “Ασκληπιού” το Σάββατο στον ALPHA, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου « Στην Υγειά μας ρε παιδιά » .

 

Το Χορευτικό του “Ασκληπιού” θα εμφανιστεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 9.00μ.μ στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου « Στην Υγειά Μας ρε παιδιά » που είναι αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη και δημιουργό Γεώργιο Μητσάκη. Μετά την παρουσίαση των προσκεκλημένων , ο Σπύρος Παπαδόπουλος αφού εκφράστηκε με τα ευμενέστερα σχόλια για το χορευτικό του Ασκληπιού, το λόγο έδωσε στον Πρόεδρο του Ομίλου Γιάννη Σούλιο, ο οποίος με την σειρά του τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια και αναφέρθηκε στο έργο του Γ. Μητσάκη και των μεγάλων Τρικαλινών δημιουργών, Τσιτσάνη, Καλδάρα, Βίρβο και στον λαικό τραγουδιστή, Δ. Μητροπάνο.

6Εντύπωση προκάλεσαν στην αποστολή του Ασκληπιού, τα θετικά σχόλια τόσο της συζύγου του Μητσάκη, Αθηνάς όσο και του βιογράφου Ν. Οικονόμου για την προσφορά του «Ασκληπιού», την άψογη απόδοση των λαϊκών χορών και για την εν γένει αξιοπρεπή παρουσία τους.

 

Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα ερμηνεύσουν διαχρονικές δημιουργίες του Γ. Μητσάκη, οι Μπάμπης Τσέρτος, Λιζέτα Καλημέρη, Μιχάλης Δημητριάδης κα. Προσκεκλημένοι της εκπομπής, η σύζυγος του δημιουργού, Αθηνά Μητσάκη, Ν.Οικονόμου, Σ. Ζαχαρόπουλος, Σ.Μουτίδου, Γ. Καραμέρος, Π. Βλάχος και άλλοι.

 

 

 

Δείτε το trailer της εκπομπής παρακάτω…

 

  • Facebook
  • Facebook2
  • YouTube